top of page


Ο Μάης μόλις έφθασε! Ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα! Αυτό το μήνα ας πάρουμε μια σημαντική απόφαση.  Ας επιδιώκουμε με κάθε τρόπο την ειρήνη και ας την κυνηγούμε επίμονα (Εβραίους 12: 14, α  Πέτρο 3 :11). Στο τέλος, εμείς θα ωφεληθούμε.

Η ειρήνη της ψυχής μας οδηγεί στην αληθινή ευτυχία (Παροιμίες 12 : 20) και εξασφαλίζει την πολυπόθητη  ψυχική  και σωματική μας υγεία. Είναι προϋπόθεση για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία κάθε δύσκολη κατάσταση ( Α Πέτρο 4: 7).

  Το Καλοκαίρι μόλις έφθασε και επισήμως, αν και οι ζέστες κρατούν εδώ και αρκετό καιρό. Παρ 'όλα αυτά ο Ιούνιος δεν είναι ο μήνας των διακοπών, αλλά των εξετάσεων και των δοκιμασιών. 

  Αυτό το μήνα κάνε μια νέα αρχή. Άσε στην άκρη ότι ταλαιπώρησε μέχρι τώρα την καρδιά και το μυαλό σου. Πέτα κάθε στεναχώρια και φόβο. Πάρε στα χέρια σου το κλειδί που μπορεί να ανοίξει κάθε πόρτα....την πίστη σου. Χτίσε την πίστη σου μελετώντας το Λόγο Του  Θεού και ακολουθώντας τις εντολές Του. Μόνο με την πίστη μπορούμε να νικήσουμε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και γίνονται αιτία να χάσουμε τη χαρά και την ειρήνη μας

                                             (Α΄ ΙΩΑΝΝΟΥ 5:4).

.Ο Ιούλιος ήρθε και μας έβαλε στην καρδιά του Καλοκαιριού. Την πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Ώρα επιτέλους για λίγη ξεκούραση! Ήρθε η ώρα να πετάξουμε κάθε έγνοια και να αφεθούμε στην αγκαλιά της θάλασσας και του ήλιου.....ν' αφήσουμε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα να μας γεμίσει με χρώματα και το γλυκό απογευματινό αεράκι να μας ανακουφίσει με τη δροσιά του. Όταν ο Θεός είναι μαζί μας όλα γίνονται υπέροχα, φανταστικά ...απερίγραπτα όμορφα γιατί η παρουσία ΤΟΥ ομορφαίνει τα πάντα! Καλό Ιούλιο και καλές διακοπές σε όλους!!!


Όπου και αν βρεθείς αυτό το Καλοκαίρι...χαλάρωσε, ξεκουράσου και απόλαυσέ το στην παρουσία του Θεού. Μέσα στην παρουσία Του
βρίσκεται η τέλεια απόλαυση, η πραγματική ανακούφιση και ξεκούραση της ψυχής, η τέλεια
αρμονία ψυχής και σώματος.

Καλό και χαρούμενο Αύγουστο!!!!
Ο Θεός να σας
ευλογεί και να σας προστατεύει όλους! 

 

_DSC3116-08.jpeg
aug gr.jpg


Ο Σεπτέμβρης μόλις έφθασε και ξαναμπαίνουμε σιγά σιγά στους καθημερινούς ρυθμούς....  δουλειά, υποχρεώσεις, σχολεία.....Όσο μεγάλα ή μικρά κι αν είναι τα προβλήματα που καλείστε να αντιμετωπίσετε μη τα φοβάστε!  
"Να είστε θαρραλέοι και δυνατοί. Μη φοβάστε και μην τρέμετε μπροστά τους, γιατί ο Κύριος ο Θεός σας θα πορευτεί ο ίδιος μαζί σας· δε θα σας αφήσει, δε θα σας εγκαταλείψει". 

ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ 31:6


Καλό και χαρούμενο Σεπτέμβρη!!!
Ο Θεός να σας ευλογεί και να σας προστατεύει όλους


 

Ξεκίνα το νέο μήνα που μόλις μπήκε με χαρά, αισιοδοξία, κέφι, όρεξη για ζωή και βαθιά πίστη πως όλα θα πάνε καλύτερα!Θεμελίωσε την πίστη σου μελετώντας το Λόγο Του Θεού

και πρόσμενε το καλύτερο σε όλους

τους τομείς της ζωής σου!
Χαρούμενο και ευλογημένο Οκτώβρη σε όλους!!!

"Σας βεβαιώνω πως αυτός που πιστεύει σ’ εμένα, θα κάνει κι εκείνος τα ίδια έργα που κάνω εγώ και μάλιστα
ακόμη μεγαλύτερα απ’ αυτά,

γιατί εγώ πηγαίνω κοντά στον Πατέρα.

Κι ό,τι ζητήσετε στο όνομά μου, θα το κάνω,

ώστε η δόξα του Πατέρα να φανερωθεί μέσω του Υιού.

Αν ζητήσετε κάτι στο όνομά μου, εγώ θα το
πραγματοποιήσω". 

ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ 14:12‭-‬14 

ell oktovrios.jpg
noe el.jpg

Η αληθινή αγάπη είναι ειλικρινής, άδολη, δεν έχει όρια, σκεπάζει τα λάθη... συγχωρεί, θυσιάζεται. Αυτήν την
πραγματική αγάπη σε  όλο το βάθος, το μήκος και το πλάτος της, έδειξε σε εμάς Ο Ιησούς Χριστός, τη στιγμή
μάλιστα που δεν το αξίζαμε

                                      (Κατά Ιωάννη  3:16). 
 

Η αληθινή αγάπη είναι ανεκτίμητη.... ελευθερώνει...
Γιατρεύει κάθε πληγή.......δίνει ζωή.....
Φέρνει ευλογία, ειρήνη και χαρά...
Σπάει σίδερα.....
Νικά τα πάντα!!!!
Καλό, χαρούμενο και ευλογημένο Νοέμβρη σε όλους!

bottom of page