Καλώς ήλθες Απρίλη!

    Είναι πιο όμορφη εποχή του χρόνου καθώς όλη η φύση αναγεννιέται και μεταμορφώνεται. Είναι εποχή να ξαναγεννηθούμε και εμείς! Να πετάξουμε ότι μας συνδέει με τις παλιές μας συνήθειες, συναισθήματα και σφάλματα, που μας κρατούσαν δεμένους, βάραιναν τη συνείδησή μας και μας πλημμύριζαν θλίψη. Να πετάξουμε κάθε ζήλια, κακία, ψέμα. Να αποχωριστούμε τη μιζέρια, τη γκρίνια, τις αρρώστιες, τη θλίψη, το φόβο. Πως όμως μπορεί να συμβεί αυτό;

    Δεν υπάρχει δυσκολία που δεν θα τερματιστεί, αρκεί να πλησιάσουμε τη μόνη αληθινή πηγή της ζωής, απ’ όπου μπορεί να έρθει η λύτρωση, τον Ιησού Χριστό.

    Αυτός βασανίστηκε, τιμωρήθηκε και θανατώθηκε για να μπορούμε εμείς, αν ταπεινωθούμε και μετανοήσουμε με ειλικρίνεια, να ελευθερωθούμε, από κάθε καταδίκη, κάθε θλίψη, κάθε αρρώστια και βάρος και να κερδίσουμε την αληθινή λύτρωση που φέρνει η παρουσία Του.

      Ας πλησιάσουμε τη μόνη αληθινή πηγή για να ξεδιψάσουμε και να γιατρευτούμε!

 

"Oποιος όμως πιει από το νερό που θα του δώσω εγώ δε θα διψάσει ποτέ, αλλά το νερό που θα του δώσω θα γίνει μέσα του μια πηγή που θ’ αναβλύζει νερό ζωής αιώνιας...."

                                                                    Κατά Ιωάννη 4/14